VPS en IaaS

Een VPS (Virtual Private Server) is een gevirtualiseerde server en daardoor een goedkoop alternatief voor een fysieke server. Voor meer informatie over de mogelijkheden klikt u op Virtual Private Server.

Wij bieden een aantal standaard pakketten vanaf 70,00 p/m, 100,00 en 150,00 p/m. Andere wensen zullen als maatwerk beschouwd worden. U kunt starten met een CentOS of Ubuntu (Linux) server inclusief 2 Public IP (IPv4/IPv6) adres voor 150,-  (dit is inclusief 1 jaar abonnementskosten). Linux wordt dan voor u ingericht en geconfigureerd zodat u via een ssh sessie in kan loggen (of via een beveiligde VPN verbinding) Het is dan verder aan u welk pakket hieraan gekoppeld wordt en welke beheer afspraken er gemaakt worden.

U kan ook kiezen voor Dedicated hosting (eigen server, zelf beheren) en managed hosting (eigen VPS, beheer en onderhoud aan ons uitbesteed), daarnaast is IaaS mogelijk waarbij u een klein server park opbouwt met 1 Public IP adres en meerdere private IP adressen (subnet) die via een VPN verbinding aan uw kantoor gekoppeld wordt. U heeft dan uw eigen Private/Public cloud omgeving. Lees hier meer over IaaS, Azure, AWS en Google Cloud Platform (GCP). Google Cloud Platform, Azure en AWS zijn op dit moment de grootste Cloud Computing  leveranciers die deze diensten ook bieden maar bieden ook SaaS en PaaS. Wij bieden met name IaaS. Het is mogelijk uw eigen Private Cloud omgeving samen te laten werken met 1 van de 3 diensten (IaaS, PaaS & SaaS) die draait in 1 van deze omgevingen. Dit zal de kosten drukken. Neem voor de mogelijkheden contact met ons op.