Internetsite en CMS

Het ontwikkelen van een website staat los van Webhosting. U kunt zelf zorg dragen voor de ontwikkeling en het onderhoud van uw website of dit door ons laten verzorgen. Wij doen veel met het CMS systeem WordPress. Wij bieden een basis pakket met de installatie van WordPress inclusief het WordPress thema die wereldwijd wordt erkend als één van de meest populaire webshopsystemen en plugin. Het betreft hier het thema Storefront en plugin WooCommerce. Voor Site Stats (statistieken) zal gebruik worden gemaakt van de plugin Jetpack. Tevens zullen plugins worden geïnstalleerd voor het contact formulier, anti spam en de privacybeleidpagina worden geactiveerd. De mogelijkheden van een webshop is hier standaard op de achtergrond actief en kan door uzelf worden geactiveerd en met producten worden gevuld. Daarnaast wordt uw website in de basis vorm gegeven en geoptimaliseerd voor zichtbaarheid van zoekmachines Google en Bing.

Dit WordPress basis pakket inclusief 1 jaar hosting kost u 500,- euro waarna u met onze hulp en zelf de verdere ontwikkeling van uw site doet. U kan natuurlijk altijd een beroep doen op 1 van onze specialisten waar dit nodig is.

Daarnaast is het ook mogelijk een basis installatiepakket met alleen de installatie van WordPress inclusief 1 jaar hosting af te nemen waarbij uzelf de basis opmaak vorm geeft. Standaard bieden wij hierbij 2 uur extra support waarna extra support op basis van het normale support tarief geldt. Dit basis installatiepakket kost 150,- euro.

Neem contact op voor de mogelijkheden bij ons of zie hosting voor meer informatie over de standaard pakketten die wij bieden.