Internetsite en CMS

Website en webhosting

Het ontwikkelen van een website staat los van webhosting. U kunt zelf zorgdragen voor de ontwikkeling en het onderhoud van uw website of dit door ons laten verzorgen. Onze meeste klanten gebruiken WordPress, je hebt dan geen websiteontwerpers nodig en maak gratis gebruik van website en webwinkel maaksoftware. Voor de ontwikkeling van de website kan je gebruik maken van gratis beschikbare templates of aanpasbare ontwerpen die op het internet te vinden zijn.

WordPress bassispakket

Wilt u een standaard WordPress basisinstallatiepakket met alleen de installatie van WordPress afnemen. Dan kan dit. U activeert zelf de gewenste templates en plugins en beheert middels WordPress en DirectAdmin de volledige website omgeving. Dit basis installatiepakket kost 150,- euro, inclusief 1 jaar webhosting en 2 uur basis support. Hierna zal extra support op basis van het normale support tarief worden berekend.

WordPress webshop basispakket

Wij bieden ook een Webshop basispakket met de installatie van WordPress inclusief het WordPress thema dat wereldwijd wordt erkend als één van de meest populaire webshopsystemen en plugin. Het betreft hier het thema Storefront en plugin WooCommerce. Voor Site Stats (statistieken) zal gebruik worden gemaakt van de plugin Jetpack. Daarnaast wordt uw website in de basis vorm gegeven en geoptimaliseerd voor zichtbaarheid van zoekmachines Google en Bing. Dit WordPress basis pakket inclusief 1 jaar hosting kost u 500,- euro waarna u met onze hulp en zelf de verdere ontwikkeling van uw site doet.  De website omgeving is te beheren vanuit DirectAdmin.

Neem contact op voor de mogelijkheden bij ons of zie hosting voor meer informatie over de standaard pakketten die wij bieden.